Intervju med Selena Waterhope!

Vad heter du på SSO? 
Svar: Jag heter Selena Waterhope även kallad Sel. 
 
Vilken server är du på?
Svar: Jag är på FU alltså 3 (fluffy unicorn.) 
 
Hur länge har du spelat?
Svar: Tror jag började spela julen 2015,och har spelat enda sen dess. (dock tagit en paus i typ 1 månad någon gång men aja.) 
 
Är du medlem i någon klubb? 
Svar: Japp jag är medlem i Shady Manes (en större klubb på FU) Är även ridlärare i hoppning.
 
Vad tycker du mest om med SSO?
Svar: Det är svårt att bara välja en sak men om man då ser de som vad som fått mig att fortsätta spela så är det tack vare mina under bara kompisar på sso och ofc min Bae.
 
Vad tycker du minst om med SSO?
Svar: Hmm.. Det måste nog vara att de tar så lång tid. Alltså jag spelar ju nästan varje dag och ibland blir jag lite stressad osv (därför jag upplöste min klubb) Sedan tycker jag att sc kostar mycket pengar (om man köper då) Men man förstår att dom som jobbar med SSO att dom måste få lön så de är väll bara att acceptera. 
 
Vilken är din absoluta drömupdatering?
Svar: Jag skulle säga att det varierar förut ville jag ha flera höstar men nu längtar jag mer till de nya hemstallet och de nya stället som ska komma. Men tänker man på något som man vill ha men inte vet att de ska komma så är det npg att man ska kunna välja färg på kläderna själv. Det är vad jag kommer på just nu iallafall.
 
Ifall du fick designa din egna häst till SSO, hur skulle den då se ut? 
Svar: För mig är det svårt att veta raser och så eftersom jag inte rider, men jag skulle gjärna vilja att de kommer en uppdatering av tinkern även fast den inte skulle vara så snabb så skulle den vara jätte fin att ta bilder med och att göra uppdrag med, Självklart skulle jag uppdatera manen osv så att den rör sig mer normalt (svansen också) Men ja eftersom jag inte är så duktig på hästar och sådant dessutom är det svårt att förklara med ord. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo