De älskade pikeérna -

Nåt jag verkligen ÄLSKAR på sso är pikeérna, de är så snygga! Äger många, möjligt vis alla? Vet faktist inte riktigt hur många jag har men de är verkligen så snygga. Typ den enda jag rider runt i. Plus att pikéerna passar väldigt bra ihop med proffsfiltarna. 
Detta är en väldigt typiskt outfit, som jag har som typ standar outfit. En pike och en proffsfilt. Tycker de blir väldigt snyggt med dessa alla olika pikéer till. Min absoluta favorit pike är denna svart, vita som ni ser på bilden ovan. Sedan valde jag att ha den röda proffsfilten plus ett par röda benlindor. Hade enkelt kunnat ha den blåa proffsfilten till och ett par blåa lindor. 
Sedan finns de dessa pikeér tror de finns i gult, lila, rosa, röd, blå, grön och svart. Har jag missat några? Dessa är riktigt snygga och tror stort sätt de alla finns att köpa i Jarlaheim. Min favorit av dessa är den svarta piken och den rosa! Älskar verkligen att de finns ett så stort utbud av dessa pikéer. Men en sak jag saknar är en snygg orange piké. Kommer de en orange pike så kommer jag bli överlycklig haha. Hoppas verkligen att de släpper fler i en brun ton, ljus rosa och en mörkblå färg. Gillar ni pikeérna? 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo