En drömfunktion #1

Jag satt o scrollade runt på instagram och hittade en redigering på ett ridhus, då började jag fundera på hur bra hade det inte varit ifall klubben har ett eget ridhus eller paddock liknande. Sedan även att ridlärarna hade kunnat bygga upp hinderna och lägga ut bommar på marken, ställa ut koner och liknande. Detta är något som jag tror hade blivit bra inom klubbar för just nu finns det ett ridhus på hela jorvik och måååååånga klubbar, det hade varit bra med ett privat ridhus/paddock inom klubben som klubbhuset tex. Det blir inte rörigt i klubbhuset ifall många olika klubbar har event, man störs inte av andra som inte är med i klubben tex, dom som vill förstöra ens event då det tyvärr ofta händer. Jag tror många klubbar hade uppskattat ett eget ridhus/paddock, vi kör en liten + och - på denna funktionen. 
 
Man slipper folk som bara stör. 
Om man kan placera ut olika bommar/koner kan man köra annat som tex markarbete. 
Olika tävlingar blir enklare att utföra. 
Planera olika tävlingar inom klubben blir enklare, då hinder och sånt kan varieras. 
Ska något filmas i klubben och man inte vill att någon annan som inte är medlem i klubben ska komma med är ridhuset/paddocken perfekt.
 
Det kan bli svårt om olika hinder ska placeras ut. 
Svårt ifall alla olika rangar skulle kunna placera ut bommar. 
 
Ja, det var det jag kom på. Jag tror att det hade varit bra med ett eget ridhus då jag mest tänker på dom som gärna vill förstöra event, tyvärr så är det vissa som bara vill det. 
 
 
Bild från ett event för ett tag sen, halloween tror jag? 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo