Lipizzaner nya hästar!

Nu har jag varit inne och kollat in de nya hästarna. Hmm vet inte riktigt vad jag ska tycka om de. Väldigt gulliga och den som känns mest lockande är den svarta, lite konstigt då jag alltid brukar falla för skimmlar men den svarta var ur gullig. Tycker dessa hästar är söta men om de är nåt i min smak vet jag inte riktigt. 
 
Denna tycker jag påminner väldigt mycket om den vita welshen. Själv så äger jag den vita Welsh hästen så denna häst kommer jag inte köpa med mig hem, haha. Tycker denna ser smetig ut i de hela. I betyg får denna lilla häst 2/5. 
Denna skönhet!! Jag brukar oftast inte falla för de hästar som är i svart ton. Men gud vad söt denna var. Har inget att klaga på över denna och tycker den hela är så söt. Tycker inte denna är lika smetig som den vita. 5/5
Först när jag såg denna häst tänkte jag, japp denna kommer jag köpa. Sen tog den svarta lipizzanen första platsen. Tycker denna är riktigt gullig men känner att jag inte vill köpa den då jag köpte en uppdaterad frisisk sporthäst som då var grå skimmlen. 4/5 
 
Är absolut inte duktig på att bedömma hästar, haha. Men detta är lite åskiter som jag tycker. Rent allmänt tycker jag de är söta men inget häst som jag känner wow jag älskar denna häst. Men om jag köper en så kommer jag köpa den svarta, sen får jag se vad mina reaktioner blir när jag själv sitter på häst ryggen. Förresten förlåt för de dåliga ljuset, de var lite senare på kvällen då jag tog dessa foton men jag ville så gärna blogga om de. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo