Snart födelsedags dax!

Väldigt snart är det dax för Starstables femte födelsedag. Jag är verkligen SÅÅÅÅ SÅ SÅ taggad, de ska bli super kul. Tycker alltid Oktober, November och December är de bästa månaderna i SSO. I Oktober är det Starstables födelsedag, vilket som betyder att de är massa födelsedags firande o annat kul! Även i Oktober är det halloween, och halloweenen på Jorvik tycker jag verkligen om! I November brukar oftast nya områden komma o de är alltid kul, tycker allmänt de är en mysig månad haha. Sedan December och då kommer de älskade juluppdragen. PLUS nu i höst/vinter kommer de nya hemstallet, taggad till tusen! 
 
Nu när det närmar sig Starstables födelsedag, de betyder en massa firande och roliga uppdrag. Nu har sso på sin instagram börjat släppa små instagram videos, en video varje dag där de gömmer sig sc koder! Självklart när de kommer värdekoder så ska väldigt många klaga över de. Tycker de istället ska vara glada över att de ens får nåt, för mig spelar de absolut ingen roll ifall vi får Starcoins, utrustning, kläder eller ingenting alls. Tycker vi får så mycket av allt annat från SSO! 
 
 Söndag Q&A - The Star Stable Show

De är söndag, vilket som betyder att de släpps ett nytt avsnitt av The Star Stable Show! :) De älskade pikeérna -

Nåt jag verkligen ÄLSKAR på sso är pikeérna, de är så snygga! Äger många, möjligt vis alla? Vet faktist inte riktigt hur många jag har men de är verkligen så snygga. Typ den enda jag rider runt i. Plus att pikéerna passar väldigt bra ihop med proffsfiltarna. 
Detta är en väldigt typiskt outfit, som jag har som typ standar outfit. En pike och en proffsfilt. Tycker de blir väldigt snyggt med dessa alla olika pikéer till. Min absoluta favorit pike är denna svart, vita som ni ser på bilden ovan. Sedan valde jag att ha den röda proffsfilten plus ett par röda benlindor. Hade enkelt kunnat ha den blåa proffsfilten till och ett par blåa lindor. 
Sedan finns de dessa pikeér tror de finns i gult, lila, rosa, röd, blå, grön och svart. Har jag missat några? Dessa är riktigt snygga och tror stort sätt de alla finns att köpa i Jarlaheim. Min favorit av dessa är den svarta piken och den rosa! Älskar verkligen att de finns ett så stort utbud av dessa pikéer. Men en sak jag saknar är en snygg orange piké. Kommer de en orange pike så kommer jag bli överlycklig haha. Hoppas verkligen att de släpper fler i en brun ton, ljus rosa och en mörkblå färg. Gillar ni pikeérna? Avsnitt två av The Star Stable Show

 
Har precis kollat på avsnitt två av The Star Stable Show, jag hoppas verkligen inte att alla avsnitt kommer vara 1 minut långa, hoppas verkligen på liite längre avsnitt längre fram iallafall avsnitt som är runt 3-4 minuter. Gillar ni att titta på The Star Stable Show? Höstig outfit ~

Nu när de börjar gå mot kallare tider tänkte jag visa er en outfit som jag verkligen älskar att rida runt i nu. Älskar verkligen den gröna färgen i hela outfiten och hur bra klär inte min welsh i den? Fler höstiga outfits kommer inom kort! Denna outfit skulle jag använda de dagar de är varmare höst dagar, om ni förstår vad jag menar? 
Till hästen: 
Träns: Jarlaheim
Sadel: Gallerian
Schabrak: Jarlaheim
Benskydd: Jarlaheim
 
Till ryttaren:
Hjälm: Gallerian
Tröja: GÅD
Handskar: Gallerian
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: GallerianLipizzaner nya hästar!

Nu har jag varit inne och kollat in de nya hästarna. Hmm vet inte riktigt vad jag ska tycka om de. Väldigt gulliga och den som känns mest lockande är den svarta, lite konstigt då jag alltid brukar falla för skimmlar men den svarta var ur gullig. Tycker dessa hästar är söta men om de är nåt i min smak vet jag inte riktigt. 
 
Denna tycker jag påminner väldigt mycket om den vita welshen. Själv så äger jag den vita Welsh hästen så denna häst kommer jag inte köpa med mig hem, haha. Tycker denna ser smetig ut i de hela. I betyg får denna lilla häst 2/5. 
Denna skönhet!! Jag brukar oftast inte falla för de hästar som är i svart ton. Men gud vad söt denna var. Har inget att klaga på över denna och tycker den hela är så söt. Tycker inte denna är lika smetig som den vita. 5/5
Först när jag såg denna häst tänkte jag, japp denna kommer jag köpa. Sen tog den svarta lipizzanen första platsen. Tycker denna är riktigt gullig men känner att jag inte vill köpa den då jag köpte en uppdaterad frisisk sporthäst som då var grå skimmlen. 4/5 
 
Är absolut inte duktig på att bedömma hästar, haha. Men detta är lite åskiter som jag tycker. Rent allmänt tycker jag de är söta men inget häst som jag känner wow jag älskar denna häst. Men om jag köper en så kommer jag köpa den svarta, sen får jag se vad mina reaktioner blir när jag själv sitter på häst ryggen. Förresten förlåt för de dåliga ljuset, de var lite senare på kvällen då jag tog dessa foton men jag ville så gärna blogga om de. 
 Nya kläder till gallerian!

I onsdags kom nya kläder till gallerian och har nu varit inne och checkat in de. Måste säga att de var riktigt snygga kläder i dagens uppdatering! 
 
Denna ursnygga hjälmen kom!! Tycker de har varit dåligt med nya, snygga hjälmar och nu äntligen kom de. Riktigt snygg och helt lagom pris! 
Dessa byxor jag DÖR för dom. Tänk att rida runt i dessa bruna snygga ridbyxor nu till hösten. Tycker verkligen de är snygga och har velat ha ett par snygga bruna ridbyxor och nu äntligen kan jag köpa! 
Denna ridjacka tillsammans med de nya bruna ridbyxorna och den mörkblåa hjälmen, måste ha nuu. Perfekt jacka nu till höst och väldigt fin färg tycker jag! 
Bruna snygga ridstövlar har jag varit på jakt efter väldigt länge och aldrig hittat verkligen de "perfekta" och nu är letandet över, hur snygga är dessa ridstövlar inte? 
Nya handskar! Tycker inte direkt nåt speciellt med dessa, rider stortsätt alltid i vita eller svarta ridhandskar. 
Nya gula ridhandskar, inte direkt nåt för mig. 
Lila ryttarjacka! Tycker mer om den mörkblåa men den var fin dock ingen jacka i min smak. 
Sedan kom även denna lila ridhjälmen, inte direkt i min smak men en väldigt fin ridhjälms modell tycker jag. 
Jag är inte jätte mycket för just färgen gul men denna var så snygg! Verkligen en perfekt gul höst hoddie. Vet inte riktigt vad jag ska matcha med men de löser sig nog. cx 
 
Denna uppdatering gällande kläder får 10/10 av mig. Snygga kläder, de gillar vi sso! Vad tycker ni om de nya kläderna? Intervju med Selena Waterhope!

Vad heter du på SSO? 
Svar: Jag heter Selena Waterhope även kallad Sel. 
 
Vilken server är du på?
Svar: Jag är på FU alltså 3 (fluffy unicorn.) 
 
Hur länge har du spelat?
Svar: Tror jag började spela julen 2015,och har spelat enda sen dess. (dock tagit en paus i typ 1 månad någon gång men aja.) 
 
Är du medlem i någon klubb? 
Svar: Japp jag är medlem i Shady Manes (en större klubb på FU) Är även ridlärare i hoppning.
 
Vad tycker du mest om med SSO?
Svar: Det är svårt att bara välja en sak men om man då ser de som vad som fått mig att fortsätta spela så är det tack vare mina under bara kompisar på sso och ofc min Bae.
 
Vad tycker du minst om med SSO?
Svar: Hmm.. Det måste nog vara att de tar så lång tid. Alltså jag spelar ju nästan varje dag och ibland blir jag lite stressad osv (därför jag upplöste min klubb) Sedan tycker jag att sc kostar mycket pengar (om man köper då) Men man förstår att dom som jobbar med SSO att dom måste få lön så de är väll bara att acceptera. 
 
Vilken är din absoluta drömupdatering?
Svar: Jag skulle säga att det varierar förut ville jag ha flera höstar men nu längtar jag mer till de nya hemstallet och de nya stället som ska komma. Men tänker man på något som man vill ha men inte vet att de ska komma så är det npg att man ska kunna välja färg på kläderna själv. Det är vad jag kommer på just nu iallafall.
 
Ifall du fick designa din egna häst till SSO, hur skulle den då se ut? 
Svar: För mig är det svårt att veta raser och så eftersom jag inte rider, men jag skulle gjärna vilja att de kommer en uppdatering av tinkern även fast den inte skulle vara så snabb så skulle den vara jätte fin att ta bilder med och att göra uppdrag med, Självklart skulle jag uppdatera manen osv så att den rör sig mer normalt (svansen också) Men ja eftersom jag inte är så duktig på hästar och sådant dessutom är det svårt att förklara med ord. Bloggutmaning dag 10 - Mitt favorit shoppingställe.

Oj är vi redan inne på en 10 dagen? De gick snabbt haha. Mitt favoritshoppingställe är helt klart gallerian. De är inte ett så svårt val. Imed att där finns verkligen allt, hästdekorationer, kläder till ryttaren och utrustning till hästen. Jag tycker de är bra att de finns ett samlat ställe med massa saker. Men de jag tycker med gallerian är att de bara uppdaterar gallerian, de finns massa affärer som är stängda som jag skulle väldigt gärna se de öppna. Om jag inte får välja gallerian så är det Jarlaheim, tycker de är mysigt att rida runt där och shoppa plus att de finns massa pikéer och fina benskydd, haha. Har ni nåt favoritställe när de gäller shopping? Misslyckade bloggbilder

När jag tar bilder till instagram och bloggen kan det ta allt från tre minuter till två timmar, beroende på hur de går för mig. Vissa dagar har jag jätte bra "foto dagar" där stortsätt alla bilder går bra. Andra dagar går de eh nja inte lika bra. Här är några misslyckade oredigerade bilder som inte alls blev som jag tänkt mig, haha. 
Fin bild på mig o min häst? Eh.
 Min häst kände för att först springa in i trädet och sen fastna i stenarena, bra jobbat häst. 
 Tänkte ta fina bilder på min lilla ponny, sen kom de där staketet och ville tydligen vara med på ett hörn. Tack så mycket staketet. 
 De här med att ta "fina" bilder bland träd, skog och natur. De är absolut inte min grej. Väldigt fin bild på en gran men de var tanken att jag skulle fota min karaktär och häst, men allt kan väl inte gå bra. 
 
Vill ni ha fler bilder där ni ser misslyckade bilder? Är de nåt som är roligt att se, haha. Bloggutmaning dag 9 - Mitt favoritställe

Mitt favoritställe varierar väldigt mycket, de är lite beroende på hur jag känner just då. Just nu älskar jag sydhoven, de är så mysigt att bara rida omkring och kolla runt. Där är det heller inte överdriver mycket människor vilken som kan vara skönt, älskar även att ta bilder runt omkring sydhoven. Sedan får man inte glömma de bästa, MUSIKEN. Hur mysig är den inte? 
 
Sedan gillar jag de andra ställerna, i perioder. Idag tycker jag om Sydhoven, imorgon kanske jag är besatt utav valedale, ja haha. Hoppas ni har en bra torsdag! :) Bloggutmaning dag 8 - Den tävling jag tycker minst om.

 
Om ni läste gårdagens inlägg vet ni att inte jag är direkt så duktig på tävlingar. De några tävlingar som jag absolut inte tycker om och undviker att göra så gott de går, men den tävlingen jag verkligen HATAR. De är Landons Kanintävling. Den tävlingen går aldrig bra för mig och jag har aldrig fått nån bra tid. Förstår inte hur människor kan göra den tävlingen på mindre än 40sek? Jag tror mitt rekord är nåt med en minus och kanske 30 sekunder? Den tävlingen känns så meningslös och även blir jag alltid så sur på tävlingen om jag missar en kanin, usch på den tävlingen haha. De Jorvikiska Ponnyerna

Jag har en hat kärlek till de jorvikiska ponnyerna. De är dö söta, men dom e så slöa. Själv så äger jag en jorvikisk ponny, den vita som ni ser på bilden nedan. Den är super gullig och jag köpte den bara för att ha en ponny. Har ägt den i närmare två år nu och fortfarande är hon inte full levlad ännu, hehe. Men jag tycker dom är så gulliga och skulle egentligen vilja köpa tre, fyra styckna till om de inte hade varit så att de tog årtal att levla upp. Jag önskar verkligen att de skulle kunnat vara liiite snabbare iallafall. Visst, ja ponnyer är långsammare än hästar men endå. De kanske bara är jag som är så fruktansvärt lat, men ja. Hoppas verkligen att de kommer en uppdaterad version av de så de kan bli ännu sötare, hoppas jag på iallafall och *host* snabbare. Vad tycker ni om de jorvikiska ponnyerna? 
Kolla likom, hur söt? Men så långsam.. Bloggutmaning dag 7 - Min favorittävling

Jag är inte direkt en sån person som resultattävlar så mycket, heller inte direkt någon som tycker de är super kul att levla. Men en tävling som jag verkligen älskar är Marleys Hoppbana. Den är enkel, tar inte lång tid att göra + att du får 250XP, vilket som är perfekt! Vet inte om jag verkligen gillar tävlingen eller om det bara är lathet. Men jag som är väldigt dålig på att levla, och Marleys Hoppbana är den tävlig som jag inte misslyckas på totalt. Hehe. 
Vilken tävling är er favorit? 7 onödiga och konstiga faktan om mig

 
 • Jag kallar stortsätt aldrig mina hästar för deras namn, då jag alltid lyckas glömma vad de heter. Så ungefär alla mina hästar har namnet "Hästen" eller "Hästis" Sad but true. 
 • Jag kan verkligen inte levla utan Haley Rainstorms levlingshäng. De är sant, när jag väl levlar så måste jag kolla på Haley Rainstorms levlingshäng annars går de bara inte. 
 • De kan ta mig allt från tre minuter till en timme att få till en bild som verkligen är som jag vill ha den. 
 • Jag tar nästan aldrig hoppbilder, anledningen till de är att de aldrig blir bra, och de går aldrig som jag tänkt mig. 
 • Jag har snart haft denna bloggen i ett helt år, vilket som känns väldigt konstigt och sjukt att tiden går så snabbt. Likom det är redan slutet på september? Kommer jultomten imorgon eller? :o 
 • Jag lääängtar ihjäl mig till att sso fyller år, vilket som är snart plus att jag längtar till att halloween uppdragen kommer. 
 • När jag spelar sso sent på kvällarna/nätterna brukar jag alltid springa runt i hemstallet och sätta på mina hästar outfits, som jag tänker "Denna outfit är jätte bra att fota med till en bild imorgon" Sedan dagen efter ser alltid outfiten hemsk ut. Är det jag som är jätte dålig på outfits eller är det ljuset i stallet. Tror vi skyller på ljuset i stallet, de blir mycket bättre. 
 
Konstiga faktan om mig, eh ja hoppas ni tyckte nåt av de var lite intressant eller nåt, haha. Hoppas ni haft en bra dag och godnatt på er! <3 Bloggutmaning dag 6 - Min drömhäst i spelet

Detta är en tanke som jag nog aldrig direkt tänkt på, anledningen till de kan vara att jag inte riktigt har så jätte bra koll på hästraser. Jag har inte direkt nån ny häst ras som jag vill ha till spelet. Men däremot en uppdaterad version av de arabiska fullblodet. De är nåt jag väldigt, väldigt gärna skulle vilja ha. Jag tycker att de arabiska fullblodet är väldigt stela att rida. 
 
Nu när många nya hästraser uppdateras, hoppas jag på att de arabiska fullblodet är de nästa som ska uppdateras. Jag äger just nu två arabiska fullblod, och tycker fortfarande deras huvuden är väldigt fina, men hela kroppen tycker jag skulle behöva en rejäl uppdatering. Vilken hästras vill ni ha till spelet? 
 
 Frågestund

Tänkte köra igång en frågestund! Fråga på så svarar jag de i ett inlägg, som jag kommer posta lite längre fram! Ställ en massa frågor! :)
SUNDAY FUNDAY

Godmorgon på er! Söndag idag och har spenderat förmiddagen med att tidsinställa inlägg som ska komma upp i veckan, och har även varit inne på sso en snabbis för att fota lite nytt till bloggen. Idag är mina planer att.. 
 
 • Tidsinställa flera inlägg till bloggen, allt från intervjuer till annat kul. De inlägg jag tidsinställer idag kommer ni få läsa senare i nästa vecka. 
 • Fota massa nya bilder. Då jag oftast inte har tid på dagen på vardagar att fota bilder och jag helst vill fota mina bilder i dagsljus så är de nåt jag får göra på helgen, så fota en massa nytt till både bloggen och instagram. 
 • Levla, ska faktist försöka mig på att levla för en gång skull. Har alldeles för många hästar som är halvt levlade som bara står i stallet, nu måste jag levla!! 
 • Testa de nya championatet, har inte hunnit testa de ännu, och vill så gärna prova de så jag kan blogga lite om de (allt för bloggen haha) nej, men har inte varit inloggad när de väl varit champet så idag vill jag testa de! 
 • Lite fix med bloggen och designen, nu när de börjar gå mer mot hösten vill jag ha en blogg design som passar in. De känns lite fel att ha en somrig blogg  med massa blommer och färg, när det snart är oktober. Så en ny bloggdesign ska börja fixas! Ska bli jätte kul att försöka mig på de, då jag hittat insperation o redan börjat komma på lite ideér. 
 • Sedan är de även lite saker som ska fixas irl men de är inge kul, som direkt är nåt att skriva om här haha. 
Hoppas ni får en bra söndag! Förresten bloggutmaningarna kommer endast på vardagarna så ni vet! 
 
En gammal bild på min karaktär och mitt lilla engelska fullblod, som jag sorligt nog glömt bort var den heter så ja. Stackars häst. The Lipizzan Horse

För några dagar sedan släpptes de en bild, där sso avslöjade vilken hästras som kommer. De var nämligen lipizzan hästar som snart kommer. Sedan igår morse släppte dom en teaser på själva hästen. Först när jag såg den första bilden tyckte jag inte direkt nåt speciellt, den var fin men den var ingen häst som var direkt nåt för mig. Sedan såg jag videon, och så fina! De rör sig också väldigt fint. Är riktigt taggad på att få se denna hästen i spelet, vi får väl se ifall den får följa med mig hem. Tycker dock de varit väldigt mycket klagomål över denna häst, att den är lik andra raser. Men alla raser är hästar och hästar har likheter precis som de har skillnader. Tycker iallafall den ser väldigt fin ut! Vi får se var jag tycker när den anländer till ön! Vad tycker ni om denna häst? 
 
 
 
 En intervju med Mia Slowstone!

Här kommer första intervjun med Mia Slowstone! 
 
1. Vad heter du på SSO?
Svar: Jag heter Mia Slowstone.
 
2. Vilken server är du på? 
Svar: Jag är på den svenska servern Marshmallow Cloud! 
 
3. Hur länge har du spelat?
Svar: Jag har spelat sen 2014-06-08! 
 
4. Vilken klubb är du medlem i?
Svar: Jag är medlem i bästa klubben någonsin Air Mules! 
 
5. Vad tycker du mest om med SSO?
Svar: Jag tycker mest om mina vänner! 
 
6. Vad tycker du minst om med SSO?
Svar: Hmm... Svår fråga, men kanske att de finns så många olagliga buggar. 
 
7. Har du någon drömuppdatering? 
Svar: Min drömuppdateringär nog att dom gör om allt, asså så att de ser fräschare ut i SGB typ. 
 
8. Om du fick designa en egen häst, hur skulle den se ut?
Svar: Om jag fick designa en egen häst så skulle de då vara som min favorit häst irl som dog för några veckor sen. Hon var brun och hade lite prickar. Hon var jättefin! Bloggutmaning dag 5 - Mina tankar kring huvudstoryn.

Jag kan säga direkt att jag älskar huvudstoryn. Tycker verkligen den är så bra gjord hitills och jag älskar verkligen de. För tillfället har jag tröttnat ganska reält på "vanliga" uppdrag, men huvuduppdragen är de man verkligen inte kan tröttna på enligt mig iallafall. Tänkte köra en plus & minus om huvudstoryn så vi kör! Något jag älskar med huvudstoryn är att den uppdateras och nya karaktärer, händelser kommer in i huvudstoryn hela tiden. Huvuduppdragen blir inte tråkiga i längden utan bara roligare och mer spännande hela tiden tycker jag. Något jag också gillar med huvuduppdragen är att de tar tid! Att man kan längta efter nya, fler spännande huvuduppdrag och få sneek peeks från sso. Sen när SSO väl släpper huvuduppdrag är det inte ett uppdrag som tar en dag och göra och sen var du klar o får vänta ett år till. Utan de tar ett tag att göra, de gillar jag. Jag är väldigt nöjd med hur huvudstoryn ser ut, nåt negativt kommer jag inte på just nu, gör jag de blir det ett blogginlägg om de senare haha. 
Vad är era åsikter om huvudstoryn? Ha en bra fredag vänner <3 Något nytt!

Tänkte börja med nåt nytt, eller nytt och nytt är de inte riktigt. Ni som läste min blogg för lääänge sedan minns kanske nåt om att jag hade intervjuer. Så jag har intervjuat några styckna och jag kommer posta de intervjuerna de kommande veckorna, jag tänkte ha en intervju i veckan, tänker mig på Fredagar på förmiddagen runt 10.00! Den första intervjuen kommer redan IMORGON! :D Vill ni läsa lite äldre intervjuer? Då finns de en kategori som heter "Intervjuer" som funnits ett bra tag! 
 
 Bloggutmaning dag 4 - Min historia med SSO

Min historia började på våren, 2014. Jag satt hemma tittade på tv och samma reklam kom om och om igen nämligen reklamen om sso, jag blev först såå irriterad och trött på de. Sen tänkte jag så äh jag har endå inget bättre för mig så jag skapade ett konto. De gick några dagar och jag skulle ladda ner spelet men råkade göra nåt fel så de tog två. tre dagar att ladda ner spelet. Sedan började jag spela de och skapade min karaktär spelade de första uppdragen, loggade ut sen loggade jag inte in förrens slutet av sommaren. Då fastnade jag för spelet och köpte mig tre månaders starrider. I två månader spelade jag och kunde inte släppa spelet. Sedan tröttnade jag igen. Jag hade inte då förstått att de var en premunation (eh hur stavar man de hah) sen såg jag att pengar hade dragits från ett spel, så jag kände då kan jag väl lika bra börja spela igen. De var ungefär i mitten av november och jag spelade då jag hade tid. Sedan gick de ett tag, min starrider tog slut och jag tröttnade ännu en gång. I februari 2015 fastnade jag för sso ännu en gång. Sedan dess har jag spelat minst en gång i veckan. I Augusti 2015 gick jag med i Air Mules och skulle säga att de var då jag spelade sso på riktigt. Sen skapade ja en blogg och en instagram! Sen nu ett år senare så är jag kvar här. Mitt spelande har varit väldigt varierande. Jag har upptäck och lärt mig väldigt mycket från ett spel, fått underbara vänner och ett stort hästintresse har vuxit fram. Allt från ett spel som jag var sååå irriterad på först haha. Väldigt sjukt hur mycket ett spel kan göra för en, hur länge har ni spelat sso? 
 
Har säkert missat nåt, men tänkte skriva ett längre inlägg om min historia och gå in på mer detaljer lite längre fram :) LIPIZZANER

Ni minns väl sneek peeken sso släppte för några dagar sen? Idag samtidigt som de släppte onsdagsuppdateringen avslöjade de vilken hästras som kommer. De var nämligen lipizzaner som snart kommer komma till Jorvik. Väldigt många var säkra på att de just var den hästrasen, själv trodde jag först att de var en uppdaterad version av andalusierna, men en helt ny ras! Sååå kul :D Ser verkligen fram emot att de ska komma, kanske blir de en ny liten häst som kommer få en liten plats i stallet. Kommer ni köpa de nya hästarna tror ni? 
 
Sååå fin! Bloggutmaning dag 3 - Mitt stall

God morgon! Dag tre av bloggutmaningen ska handla om mitt stall! Jag bor på Steves gård och har bott här så länge jag kan minnas. Under mina år som jag spelat sso har jag bott i Fort Pinta, Moorland och Steves gård. Så jag trivs här, mycket folk, nära till de mesta och silverglade är nästan i mitten av allt. Har oftast alltid fullt stall med massa olika hästar, jobbar just nu på ett lååångt inlägg om alla mina hästar! Så snart kommer ni få träffa de alla, har faktist inte riktigt full koll men jag tror jag äger runt 25 hästar om jag inte minns helt fel. Nu i vinter/höst ska (ÄNTLIGEN) stallen få en uppdatering och jag längtar SÅÅ mycket. Det jag gillar minst av allt i stallet är ljuset, de förstår så mycket när man gör outfits och sen kommer ut i dagsljust så ser outfiten jättekonstig ut. Hoppas verkligen de gör nåt åt de. Sedan är jag en lat person som alltid har stallhjälp, vad skulle man göra utan stallhjälp? Om jag inte skulle fått bo på Steves gård hade jag nog velat bo på vingården eller i Valedale. Vart har ni erat hemstall? 
Sen aww stackars min lilla häst som får stå i den mörka spiltan :( Uppdatering imorgon!

Hej på er! Hur är/har er dag varit? Hitills har jag bara varit i skolan och nu kommit hem o chillar lite framför datorn. Inget speciellt som händer direkt! Kanske blir de att jag hinner komma på eventet ikväll med klubben om jag hinner. Känns som de var hur längesen som helst jag var på event, har haft fullt upp så när jag väl har tid får jag passa på. Påtal om helt andra saker så är det uppdatering imorgon! Tror inte på en super duper stor uppdatering men man får väl alltid hoppas på de bästa. Som kanske hästen som vi fick en sneek peek på. Sen vill jag ju sååå gärna ha nytt stall men tror vi får vänta ett bra tag tills de kommer tyvärr ;( 
Nu ska jag tidsinställa lite inlägg och logga in o fota lite nytt! 
Jag & min urhäst Bluemagic! Bloggutmaning dag 2 - Min starthäst

Min starthäst heter Bluestar och tanken med namnet? Ja det är en väldigt bra fråga. Jag har väldigt blandade åsikter om denna häst, vissa dagar älskar jag den andra dagar avskyr jag den. För tillfället levar Bluestar på hästön, äter hö och morötter, chillar och har de allmänt bra. Om jag hade kunnat göra om min starthäst skulle jag nog inte göra de föratt Bluestar har varit med sen starten men sen måste jag bara säga att jag ångrar lite att jag inte valde en gråskimmel hehe. Gillar ni era starthästar eller vill ni göra om den? 
Här är jag och min lilla starthäst Bluestar! Bloggutmaning - Dag 1. Om mig

Idag är första dagen med bloggutmaningen, och detta ska handla om mig eller ja min karaktär på SSO! Jag heter Linn Pinkwood och kallas för Lök. Jag har rött hår och bruna/gröna ögon i spelet. Sedan är jag klubbledare i klubben Air Mules! --> ssoam.weebly.com är klubbhemsidan om ni är intresserade. Har varit medlem där i lite mer än ett år och trivs lika bra som första dagen. De jag brukar hitta på är väl ja, fota? Fixa outfits? Är absolut inte en levling människa och tycker just nu att uppdragen är lite småtråkigt så ja. Sedan finns jag även på instagram sen en låååång tid tillbaka. Kan inte ni berätta lite om er på sso? :) Ha en bra måndag, kram! <3 
 
 Bloggutmaningar

Suttit och googlat runt på lite blogg utmaningar och hittade en som jag tänkte köra! 20 dagars bloggutmaning, som är gjord av Esmeralda Silverforce. Så kika in på bloggen varje dag vid 07.00 i 20 dagar framöver så får ni reda på lite mer om mig och SSO. 
 Bortglömda hästar..

Nya hästar ungefär en gång i månaden, nya uppdaterade och helt nya raser kommer hela tiden. Självklart tycker jag de är jätte kul med nya hästar men de är såå enkelt att glömma bort en häst. Nu när många hästar har uppdaterats glöms den gamla modellen helt bort. Hittade denna skönhet på hästön, som jag inte ridit på några månader och jag hade helt gömt hur mycket jag älskar dessa hästar? De är ganska sjukt att jag redan glömt bort denna älskade häst. Insåg nyss att jag bara har en islands häst, måste skaffa mig en eller kanske två till hehe. Ska springa till NewHillcrest och spana in vilken som får följa med mig hem ;)