Dom "nya" hästarna

Onsdags uppdateringen denna vecka var ganska liten men jag gissar på att dom jobbar på något stort bara för det tex, storyuppdrag, eller något litet område. Det var ju faktist för snart ett år sen gallerian anlände till Jorvik. Men vi tar en titt på hästarna. 
 
Shire hästen: 1/5 
Själv så tycker jag att dom bara tagit den andra vita shire hästen och slängt lite målar färg på den och nu ser den ut som en ko. Ja det är vad jag tycker, absolut ingen häst som jag hade köpt kan jag säga. Dock så tror jag att ifall dom hade gjort den liiiiite bättre hade den nog fått mer + poäng. Detta är ingen häst som direkt faller mig i smaken då jag heller inte vill ha en till stor häst, har en shire häst och det tycker jag räcker just nu. 
Muuu på dig. 
 
 
Arabiskt fullblod: 5/5
Jag tyckte den var otroligt fin, väldigt fint gjort och jag älskar den bara. Men har faktist ingen lust att köpa den vilket som jag tycker är skumt men det är mer än häst som jag skulle köpa och bara låta stå i stallet, möjligt vis ta lite bilder men njaa inte direkt en häst som passar mig, men den är så sjukt fin tycker jag. 
 
 
Morgan hästen: 5/5
Jääätte fin häst säger jag bara, så fort jag såg den hästen dog jag. Nej men det första jag tänkte var den måste jag ha. Jag tycker det är en väldigt fin färg på hästen och jag älskar den. Kanske min häst inom en snar framtid? Denna häst tycker jag dom har gjort super bra och den är så otroligt fin, den påminner lite om en andalusier? 
 
Vilken av dom nya hästarna är er favorit? Har ni köpt någon av dom? 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo