Onsdags uppdatering - Katter och kläder

Nu har jag precis varit inne och kickat på dagens uppdatering. Det var ju inte oj wow direkt så men jag tror dom jobbar på något stort, sedan kommer alla <3 dag uppdragen snart också . Det kom katter och en ny efterlängtad funktion till spelet och det är jag väldigt glad över, nu att man kan hitta alla nya saker dubbels så snabbt än att sitta o leta igenom och gissa sig fram vad som är nytt? Blev väldigt glad över denna funktion. 
 
______________________________________________________________________________________________
 
Katter? 
I dagens uppdatering kom det katter, katter är det djur som inte går o köpa i vanliga djur butiker och katterna är lite som sälarna men istället kan man hitta sälarna på Sunfield Gården i skördebygden! Har inte köpt hem mig en katt ännu men en eller två tror jag att jag köper hem. Sen det som är bra med katterna är att dom är söta, nej men haha. Dom kostar olika mycket, lägsta priset på katterna är 25sc och det tycker jag inte är överdrivet mycket. Sen den dyraste av dom alla kostar 149sc. Bra att dom tänkte på spelare som inte har jätte mycket StarCoins just då, host host jag. Haha cx 
 
______________________________________________________________________________________________
Den nya funktionen? 
Denna funktion har måååånga spelare velat ha sen gallerian öppnades och nu ett år senare finns denna funktion äntligen!! Nämligen en ikon om vad som är nytt i gallerian. Denna funktion är så sjukt bra, då det hela tiden kommer nya kläder o så till gallerian. Super bra SSO att ni har lyssnat på alla spelare! 
____________________________________________________________________________________________

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo