SUNDAY FUNDAY

Godmorgon på er! Söndag idag och har spenderat förmiddagen med att tidsinställa inlägg som ska komma upp i veckan, och har även varit inne på sso en snabbis för att fota lite nytt till bloggen. Idag är mina planer att.. 
 
  • Tidsinställa flera inlägg till bloggen, allt från intervjuer till annat kul. De inlägg jag tidsinställer idag kommer ni få läsa senare i nästa vecka. 
  • Fota massa nya bilder. Då jag oftast inte har tid på dagen på vardagar att fota bilder och jag helst vill fota mina bilder i dagsljus så är de nåt jag får göra på helgen, så fota en massa nytt till både bloggen och instagram. 
  • Levla, ska faktist försöka mig på att levla för en gång skull. Har alldeles för många hästar som är halvt levlade som bara står i stallet, nu måste jag levla!! 
  • Testa de nya championatet, har inte hunnit testa de ännu, och vill så gärna prova de så jag kan blogga lite om de (allt för bloggen haha) nej, men har inte varit inloggad när de väl varit champet så idag vill jag testa de! 
  • Lite fix med bloggen och designen, nu när de börjar gå mer mot hösten vill jag ha en blogg design som passar in. De känns lite fel att ha en somrig blogg  med massa blommer och färg, när det snart är oktober. Så en ny bloggdesign ska börja fixas! Ska bli jätte kul att försöka mig på de, då jag hittat insperation o redan börjat komma på lite ideér. 
  • Sedan är de även lite saker som ska fixas irl men de är inge kul, som direkt är nåt att skriva om här haha. 
Hoppas ni får en bra söndag! Förresten bloggutmaningarna kommer endast på vardagarna så ni vet! 
 
En gammal bild på min karaktär och mitt lilla engelska fullblod, som jag sorligt nog glömt bort var den heter så ja. Stackars häst. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo