Onsdags uppdatering - Uppdaterade hästar

I onsdags släpptes dom nya, uppdaterade frisiska sporthästar. Älskar verkligen att de äntligen fått en uppdaterad look. De står i New Hillcrest och kostar 890sc. Vilket som jag tycker är ett bra pris på sååå fina hästar! Äger ingen frisisk sporthäst i den gamla modellen men nu ska jag köpa mig en uppdaterad! 
 
Vet faktist inte vad jag tycker om denna hästen brun/svarta hästen, visst den är söt men inget som är verkligen oj wow jag måste ha denna hästen. Om ni förstår vad jag menar? Den är väl söt men dock tycker jag den påminner om frisern väldigt mycket och gillar inte fläckarna på bakdelen. Skulle kunna köpa den men skulle antagligen ångra mig väldigt snabbt efter, haha. I betyg får denna hästen 2,5/5. 
 
 
 
 
 
Jag säger bara omg till denna skimmel. Denna hästen ÄLSKAR jag verkligen. Den är så sjukt fin, det enda negativa med denna häst är ögonen. Är det bara jag eller är hästens ögon röda? Annars ser denna häst så magisk ut! Verkligen en dröm häst. Denna lilla tjej ska faktist få hänga med mig hem väldigt snart! Betygen jag ger denna häst är 5/5 heeeeelt klart! 
 
 
 
 
 
Vad man ser runt på instagram och runt om på jorvik så verkar denna hästen vara den populäraste! Tycker den är väldigt fin men ingen häst jag skulle vilja ha i mitt stall just nu. Kanske hänger denna häst med mig hem om nån vecka eller så, vi får se ;) 4/5 får denna söta lilla häst i betyg! 
 
 
 
 
Det som mer kom i Onsdags uppdateringen var hästmarknaden och nya kläder i gallerian som jag inte hunnit spana in ännu. Vad tycker ni om de nya hästarna? Vilken är er favorit av dom? 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo